BioSoepi Catering Nieuw-Vennep


Heeft u een feestje in privé- of zakelijke sfeer en bent u op zoek naar duurzame en gezonde catering? Dan bent u bij BioSoepi Catering Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Wij koken met veel passie, liefde en aandacht en maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van biologische, eerlijke en duurzame producten. Dat is niet alleen gezonder, maar ook veel smakelijker.

BioSoepi Catering Nieuw-Vennep

Onze team creëert met liefde alle gerechten voor uw catering in en rondom Nieuw-Vennep. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat de catering perfect aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om het bestellen van een hapje bij de borrel, tuinfeest of groot evenement, ons Team staat garant voor puur, duurzame en bovenal smakelijke gerechten. Alles is vers, gezond en lekker.

BioSoepi Catering Nieuw-Vennep
BioSoepi Catering Nieuw-Vennep

Wilt u de mogelijkheden t.a.v. BioSoepi Catering Nieuw-Vennep graag persoonlijk bespreken? Neem dan direct contact op via 0252 865 202. Of ga hier direct naar ons catering offerte formulier om snel een voorstel met prijsopgave te ontvangen.

SMOOTHIES of soepen OP UW LOCATIE?

Bent u op zoek naar een originele manier om uw bezoekers te verrassen? Een kleurrijke traktatie boordevol vitamines? Dan is onze bakfiets BioExpress echt iets voor u! Met onze bakfiets  komen wij bij u op locatie, een echte blikvanger voor elke gelegenheid. Huur hem in voor jouw evenement, schoolfeest of animatie van je bedrijfsfeest!

Wenst u een 100% biologische BioSoepi Catering Nieuw-Vennep, dan is dit ook mogelijk.
Afhankelijk van uw bestelling zullen wij een herberekening toepassen. Meer weten? Bel 252 865 202.

Duidelijke afspraken, service, kwaliteit en vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Daarom BioSoepi Catering Nieuw-Vennep:

  • Puur, duurzame en bovenal smakelijke gerechten
  • Biologische, eerlijke en duurzame producten
  • Alles is vers, gezond en lekker
  • 7 dagen per week bezorgd
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Complete catering van A tot Z

+ There are no comments

Add yours