Wie zijn wij?

BioSoepi

Met liefde & Passie gemaakt

Gemaakt door bijzondere TALENTEN met een beperking.

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer. 

BioSoepi, de lekkerste soep van de Haarlemmermeer
Onze soep is niet alleen lekker maar ook sociaal. Het wordt met passie en liefde geproduceerd en is overheerlijk! 

Bij BioSoepi werken bijzondere TALENTEN met een beperking.
Onze TALENTEN willen alle kansen grijpen om zich te ontwikkelen. BioSoepi biedt hen de kans om te (leren) werken in een professionele horecasetting. BioSoepi wil deze talenten begeleiden in het werk en hen kennis en vaardigheden aanleren, zodat zij voldoende competenties bezitten om door te kunnen stromen naar een (betaalde) baan in de horeca of voedselbereiding. Door heerlijke gerechten bij ons te bestellen biedt jij kansen aan mensen met een beperking om zich verder te ontwikkelen.

Vanaf 1 september 2016 biedt BioSoepi ook trajecten aan voor dagbesteding.
Heb jij hier interesse in? Klik dan hier >>

Duurzaamheid
Duurzaam ondernemen staat bij BioSoepi hoog in het vaandel. Wanneer je bij ons een online bestelling doet, ontvang je hier niet automatisch bestek en/of een tasje bij. Wil je dit wel? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld bij je bestelling. Bij telefonische bestellingen zullen wij je vragen of je bestek en/of een tasje nodig hebt. Ook proberen wij verspilling tegen te gaan, wij houden niet van het weggooien van voedsel. Soms is daarom een product (even tijdelijk) uitverkocht of verkopen wij onze gerechten tegen een lagere prijs als wij toch iets te veel hebben gemaakt.

Nu verkrijgbaar bij lunchroom en cateringservice de BioExpress

Passie voor mensen, sociaal ondernemen en lekker eten: dat is waar het bij de BioExpress om draait. Iedere medewerker heeft een voorliefde en passie voor goed eten en gezelligheid. Deze liefde en passie proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer in onze lunchroom en service. Maatschappelijk ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers  en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!  Dat is de lunchroom en cateringservice van de BioExpress.

Winst van onze activiteiten word volledig ingezet voor het algemeen belang. Stichting Philia zal zich voor minstens 90% inzetten voor het algemeen belang. Daarnaast heeft de stichting (primair) geen commerciële activiteiten. Als er mogelijk op een activiteit winst wordt gemaakt is die activiteit van bijkomende aard en zal de winst van die activiteit volledig worden ingezet voor het algemeen belang.

Met liefde

& passie gemaakt!

Catering Haarlemmermeer SLIDER

Catering

Haarlemmermeer

BioSoepi verzorgt naast lunches voor de particuliere en zakelijke klant ook catering tijdens bijzondere evenementen of gelegenheden.

 

 

Onze talenten

Onze kracht,

onze Talenten!

Bij BioSoepi werken bijzondere TALENTEN met een beperking in de voorbereiding, keuken en bediening. Onze TALENTEN willen alle kansen grijpen om zich te ontwikkelen.