Buurtlunch bij BioSoepi mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol


Op vrijdag 17 november 2017 wordt het ouderwets gezellig tijdens de Buurtlunch (mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol) bij Lunchroom BioSoepi in het Ontmoetingscentrum van Stichting Maatvast. Kennismaken met buurtbewoners en genieten van een (h)eerlijke lunch voor slechts 3 euro. Aanmelden kan via info@BioSoepi.nl.  

Uitgestelde Soep
mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol

Lunchroom BioSoepi is inmiddels een begrip in Nieuw-Vennep. (H)eerlijke soepen, broodjes, sappen, salades en bijzondere bediening door talenten met een beperking. BioSoepi is een plek voor gezelligheid en verbinding. Op vrijdag 17 november 2017 organiseert Lunchroom BioSoepi tussen 12.00 en 14.00 uur een gezellige Buurtlunch voor alle buurtbewoners die BioSoepi een warm hart toedragen. Voor slechts 3 euro kan er worden genoten van een luxe belegd broodje, een BioSoepi en een kopje koffie of thee. Gezellige mee-eten? Stuur een e-mail naar info@BioSoepi.nl.  

Deze Buurtlunch wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol. ‘’In samenwerking met Rabobank Schiphol introduceren wij een nieuw concept’’, legt initiatiefnemer Vincent van Munster uit, ‘’ de Uitgestelde soep. Hoe werkt het? U bestelt bij ons een soepje en wij schenken er eentje uit aan iemand die wel een geluksmomentje verdiend heeft. Dit doen wij op gezellige lunches voor de hele buurt. Wij zijn ontzettend trots op de steun van Rabobank Schiphol bij de Uitgestelde soep. Wij zijn op zoek naar meer bedrijven die geluksmomentjes willen uitdelen. Met uw bestelling maakt u niet alleen uzelf blij; een heerlijke vergaderlunch, borrel of verzorgde catering bij uw evenement; maar u maakt ook anderen blij met een (h)eerlijke, gezonde BioSoepi.’’        

Bedrijven uit de Haarlemmermeer, doe mee!
We roepen bedrijven uit de Haarlemmermeer op zich aan te melden als ze mee willen doen met het “uitgestelde Soep” principe. Wij publiceren dan de lijst van deelnemende bedrijven op deze website. Aanmelden kan via info (apestaart) biosoepi.nl. Doe mee!

+ There are no comments

Add yours