Voorbeeld pagina

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

 • Er zijn geen resultaten gevonden.
Lunchroom Nieuw-Vennep

BioSoepi

Lunchroom

Bij BioSoepi ziet u vooral mensen met een beperking in de bediening en de keuken werken, wat ons bijzonder maakt.

Altijd

een feestje!

Onze lunchroom vind u op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Bij BioSoepi kunt u lekker en gezond lunchen op donderdag en vrijdag.  Voor de lunch kunt u een keuze maken uit onze huisgemaakte soepen en luxe belegde broodjes en sappen (zie onze menukaart). Alles wat onze talenten maken is vers, zoveel mogelijk biologisch en we letten goed op de seizoen.

Wij houden van bijzondere mensen. Mensen die met passie en liefde onze sociale lunchroom tot een gezellige ontmoetingsplek maken voor jong en oud. Studerend of werkend. We hopen u binnenkort te verwelkomen in onze lunchroom. 

Onze lunchroom is geopend op:
Donderdag 12.00 – 15.00
Vrijdag 12.00 – 15.00

Al een paar keer een liter meegenomen, echt heeeerlijk! T. Snijders

En het smaakt verrukkelijk! Marjolein Steffens-van de Water

Aanwinst voor Nieuw-Vennep – heerlijke soep gegeten vandaag. D.Forkink-van Der Riet

Vandaag genoten van de courgette soep! Heerlijk! M. Bos-de Graaf

Wij zoeken Horeca Talenten met een een beperking! Iets voor jou?

 

Ons menu

Onze

Menukaart

Voornamelijk biologisch en het liefst wat de streek en het seizoen ons te bieden heeft.

We hebben veel biologisch, hebben oog voor lokale producten en letten goed op de seizoenen. Of het nu gaat om de soepen, broodjes, salades of smoothies. Het is allemaal vers gemaakt van het meest lekkere groente en fruit.

Alles wordt met liefde en passie bereid en ons menu wisselt maandelijks.

 

Contact

Contact

& Openingstijden

Deel je ervaring, doe suggesties of stel een vraag

We horen graag van je en reageren altijd zo snel mogelijk.

Onze soep nu verkrijgbaar bij de BioExpress:

Hoofdweg 1432
2153 NA Nieuw-Vennep
(in Tuincentrum Suidgeest)
www.BioExpress.nl
0252 865 202

Volg ons

Contact formulier

Nieuws

Disclaimer

 

 

Lunchroom BioSoepi heeft geprobeerd om de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samen te stellen. Desalniettemin is het mogelijk dat er enige onvolkomenheden, of onjuistheden in de informatie staan, in het bijzonder voor informatie die is aangeleverd door derden. BioSoepi kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Foto materiaal

Het is niet toegestaan foto´s te gebruiken/verveelvoudigen in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming van BioSoepi .

Contact BioSoepi

Contact BioSoepi

 

BioSoepi lunchroom en catering zijn constant in beweging. Waarom? Omdat de menukaart bijna wekelijks verandert. Oké op een paar items na dan. Onder het genot van een heerlijke biologische soep en handgemaakt brood kan jij je laten inspireren door alles wat je ziet.

Deel je ervaring, doe suggesties of stel een vraag. We horen graag van je en reageren altijd zo snel mogelijk.

Uw naam (Verplicht)

Uw E-mail (Verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Recensies

Lees hier de beoordelingen van BioSoepi:

BioSoepi is de ideale plek voor een heerlijke lunch.

Kirsten Velbloem – Hoofddorp

De lekkerste en soep van de Haarlemmermeer.

BioSoepi

Gewoon de lekkerste soep

& sociaalste soep van de Haarlemmermeer.

Steun onze missie Nu te koop bij de BioExpress Talenten gezocht

Met liefde

gemaakt

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer. 

Nu verkrijgbaar in
lunchroom de BioExpress

Lunchroom de Bioexpress

Hoofdweg 1432
2153 NA Nieuw-Vennep
(in Tuincentrum Suidgeest)

Second

Tasteful

Recipes

Menu

Iedere dag vers gemaakt

Verse soepen, smoothies, salades en broodjes. Met ons continu wisselende assortiment hopen we je te blijven verrassen.

Bekijk het Menu

Third

The perfect

Blend

BioSoepi

op locatie

Toe aan een gezonde boost op de werkplek, we verzorgen het graag. En als je wat meer ruimte hebt, dan komen we met onze eigen bakfiets.

Maak eer reservering

rosa-vertical-alt-2

rosa-vertical-03

Wie zijn wij?

BioSoepi

Met liefde & Passie gemaakt

Gemaakt door bijzondere TALENTEN met een beperking.

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer. 

BioSoepi, de lekkerste soep van de Haarlemmermeer
Onze soep is niet alleen lekker maar ook sociaal. Het wordt met passie en liefde geproduceerd en is overheerlijk! 

Bij BioSoepi werken bijzondere TALENTEN met een beperking.
Onze TALENTEN willen alle kansen grijpen om zich te ontwikkelen. BioSoepi biedt hen de kans om te (leren) werken in een professionele horecasetting. BioSoepi wil deze talenten begeleiden in het werk en hen kennis en vaardigheden aanleren, zodat zij voldoende competenties bezitten om door te kunnen stromen naar een (betaalde) baan in de horeca of voedselbereiding. Door heerlijke gerechten bij ons te bestellen biedt jij kansen aan mensen met een beperking om zich verder te ontwikkelen.

Vanaf 1 september 2016 biedt BioSoepi ook trajecten aan voor dagbesteding.
Heb jij hier interesse in? Klik dan hier >>

Duurzaamheid
Duurzaam ondernemen staat bij BioSoepi hoog in het vaandel. Wanneer je bij ons een online bestelling doet, ontvang je hier niet automatisch bestek en/of een tasje bij. Wil je dit wel? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld bij je bestelling. Bij telefonische bestellingen zullen wij je vragen of je bestek en/of een tasje nodig hebt. Ook proberen wij verspilling tegen te gaan, wij houden niet van het weggooien van voedsel. Soms is daarom een product (even tijdelijk) uitverkocht of verkopen wij onze gerechten tegen een lagere prijs als wij toch iets te veel hebben gemaakt.

Nu verkrijgbaar bij lunchroom en cateringservice de BioExpress

Passie voor mensen, sociaal ondernemen en lekker eten: dat is waar het bij de BioExpress om draait. Iedere medewerker heeft een voorliefde en passie voor goed eten en gezelligheid. Deze liefde en passie proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer in onze lunchroom en service. Maatschappelijk ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers  en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!  Dat is de lunchroom en cateringservice van de BioExpress.

Winst van onze activiteiten word volledig ingezet voor het algemeen belang. Stichting Philia zal zich voor minstens 90% inzetten voor het algemeen belang. Daarnaast heeft de stichting (primair) geen commerciële activiteiten. Als er mogelijk op een activiteit winst wordt gemaakt is die activiteit van bijkomende aard en zal de winst van die activiteit volledig worden ingezet voor het algemeen belang.

Met liefde

& passie gemaakt!

Maak een online reservering

Maak een online

reservering

Make a reservation

Powered by OpenTable

Reserveer telefonisch

We take reservations for lunch and dinner. To make a reservation, please call us at (027) 8338 145 between 10am-6pm, Monday to Friday.

We do not book the bar area – we leave this for walk-in guests to ensure that we always offer some tables for those who have not booked.

Catering

BioSoepi verzorgt naast lunches voor de particuliere en zakelijke klant ook catering tijdens bijzondere evenementen of gelegenheden. Lees meer.

Winkel

Winkel

Via deze pagina kunt u gemakkelijk producten bestellen die wij dan vervolgens bij je komen bezorgen met onze bakfiets. We bezorgen in geheel Nieuw-Vennep bestellingen vanaf een waarde van €15. De bezorging is gratis. We bezorgen tijdens onze openingstijden. Houd rekening met een bezorgtijd van 60 minuten. Je kunt ook vooruit bestellen; bij het bestellen kun je een datum en tijd aangeven waarop je de bestelling zou willen ontvangen.

Winkelmand

[woocommerce_cart]

Afrekenen

[woocommerce_checkout]

Mijn account

[woocommerce_my_account]
Catering

Catering

voor ieder evenement!

Op maat, aangepast op uw wensen en mogelijkheden.

Voor een onvergetelijke en unieke catering bent u bij de BioExpress aan het juiste adres. Uw persoonlijke wensen, oog voor kwaliteit en detail zijn onze uitgangspunten. De stijl is bourgondisch, vol van smaak en helemaal van nu. Al onze gerechten zijn vers, huisgemaakt en zoveel mogelijk van het seizoen.

Niet alleen gezond en lekker. Door uw bestelling stelt u mensen met een arbeidsbeperking in staat hun arbeid specifieke en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en daarmee hun afstand tot de (reguliere) arbeidsmarkt te verkleinen.

‘De BioExpress’, Participatie op locatie.

Cateringservice Nieuw-Vennep met een bijzondere missie

Ons team creëert met liefde alle gerechten voor uw catering in en rondom de Haarlemmermeer. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat de catering perfect aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om het bestellen van een hapje bij de borrel, tuinfeest of groot evenement, de BioExpress staat garant voor puur, duurzame en bovenal smakelijke gerechten. Alles is gezond, lekker en  met liefde gemaakt door onze TALENTEN.

Wilt u de mogelijkheden t.a.v. catering graag persoonlijk bespreken? Kijk dan op de website van de  de BioExpress.

Wat hebben wij en onze gasten genoten gisterenavond! Jullie hebben alle verwachtingen overtroffen. We kregen leuke complimenten over al het eten wat jullie hebben bereid. Het zag er prachtig uit en het was verrukkelijk en mooi verzorgd!!

Mei 2017 – JanWillem en Corine Hofland uit Nieuw-Vennep

SMOOTHIES OF SOEPEN OP UW LOCATIE?

Bent u op zoek naar een originele manier om uw bezoekers te verrassen? Een kleurrijke traktatie boordevol vitamines? Dan is onze bakfiets BioExpress echt iets voor u! Met onze bakfiets  komen wij bij u op locatie, een echte blikvanger voor elke gelegenheid. Huur hem in voor jouw evenement, schoolfeest of animatie van je bedrijfsfeest!

Wenst u een 100% biologische catering, dan is dit ook mogelijk.
Afhankelijk van uw bestelling zullen wij een herberekening toepassen. Meer weten? Bel 252 865 202.

Soep Abonnement

Soep

Abonnementen

Lekker makkelijk, wekelijks een verse, gezonde en smaakvolle soep op tafel.

BioSoepi levert haar soepen aan consumenten middels soep abonnementen of incidentele bestellingen. Lekker makkelijk, wekelijks een verse, gezonde en smaakvolle soep op tafel. Soep AbonnementOok leveren wij soepen aan bedrijven, structureel tijdens de lunch of incidenteel bij vergaderingen, overwerk of feestelijkheden.

Soep Abonnement voor bedrijven
BioSoepi biedt bedrijven en organisaties diverse mogelijkheden aan, om bewust te (laten) genieten van gezonde, verse en smaakvolle soepen. Maatschappelijk verantwoord, gezond, een stimulans voor de regio en uiteraard een bewust statement vanuit de organisatie. De prijzen variëren, afhankelijk van wat uw wensen zijn, maar beginnen vanaf € 2,50 per persoon voor een portie soep en € 2,50 per persoon voor een heerlijk belegd broodje. Lees meer >>

Soep Abonnement voor particulieren
BioSoepi levert haar soepen aan consumenten middels abonnementen of incidentele bestellingen. Lekker makkelijk, wekelijks een verse, gezonde en smaakvolle soep op tafel. Lees meer >>

Nieuw: De uitgestelde soep!
Maar wij willen verder groeien en nog meer mensen met elkaar in contact brengen. Daarom hebben wij tijdens de Guts Award 2017 de uitgestelde soep geïntroduceerd. Het principe is simpel: U besteld 1 soep voor uzelf of medewerker en 1 voor een onbekende met minder geluk. Wij zullen de uitgestelde soep gaan uitschenken in ontmoetingscentra tijdens de wekelijkse buurtlunch.

Wie zijn wij?

Mensen

verbinden.

Tekst over ons

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk

ondernemen.

Bij BioSoepi staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal.

Bij BioSoepi staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Wij werken veel met biologische, lokale en seizoensgebonden producten en proberen hiermee rekening te houden met het milieu en de lokale maatschappij. Naast de verbinding die BioSoepi creëert tussen onze doelgroepen, voelen wij ons ook verbonden met een gezonde leefwereld, lokaal en daarbuiten.Wij werken volgens een duidelijke missie en visie, die als een rode draad door onze bedrijfsvoering lopen.

Lokaal

We willen zo veel mogelijk werken met lokale producten en met producten waarvan we de oorsprong kennen, waaronder de groenten uit onze eigen volkstuin. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Daarnaast neemt BioSoepi producten af van lokale leveranciers, die we met grote zorg selecteren.

Bezorging met elektrische bakfiets
Op de website van BioSoepi kunnen zowel particulieren en bedrijven bestellingen plaatsen. Deze worden bij u thuis of bij het bedrijf bezorgd met onze elektrische bakfiets BioExpress. Dit is een stuk milieubewuster dan een scooter of auto en toch gaat het sneller dan gewoon fietsen, zodat iedereen snel kan genieten van de bestelde lunch.

Transport
Door te kiezen voor lokale producten kunnen we het transport van goederen tot een minimum beperken. Hiermee probeert BioSoepi de belasting van het milieu te beperken.

Verpakkingsmateriaal
Aangezien we ons voor een deel richten op afhalen en bezorging is het onvermijdelijk om met verpakkingsmaterialen te moeten werken. Omdat we ook verantwoord willen kiezen als het gaat om verpakkingsmaterialen, heeft BioSoepi gekozen voor het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld biologisch afbreekbare zakjes, bakjes, bestek en servetten. Deze materialen zijn van natuurproducten gemaakt en vergaan na enkele weken.

Op die manier zorgen wij ervoor dat BioSoepi een gezonde verbinding creëert!

Missie & Visie

Missie

& Vissie

Wij werken volgens een duidelijke missie en visie, die als een rode draad door onze bedrijfsvoering lopen.

Missie
BioSoepi is een plek waar TALENTEN met een beperking kunnen (leren) werken in een professionele horecasetting, met de geleerde vaardigheden kunnen zij doorstromen naar een (betaalde) baan in de horeca of voedselbereiding. Onze Soepen worden elke dag vers bereid. We gebruiken veel biologische producten, hebben oog voor lokale producten en letten goed op de seizoenen.


Visie
BioSoepi gelooft dat ieder mens talenten heeft. Mensen met een beperking hebben dezelfde talenten als mensen zonder beperking. Helaas zien wij dat veel mensen met een beperking geen kans krijgen hun talenten te laten zien. Zij zitten thuis en voelen zich vaak eenzaam. BioSoepi geeft hen een kans om zich verder te ontwikkelen en verbonden te worden met anderen die net als zij op zoek zijn naar vriendschap.


 

Vrienden

& leveranciers

Grote dank gaat uit naar onze vrienden en leveranciers voor het geloof in onze dromen en plannen.

Stichting Philia is erg dankbaar voor de steun van:


Fondsen

logo-oranjefondsHet Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Met de financiële steun van het Oranje Fonds kunnen wij nu nog meer mensen verbinden door samen lekker te eten.


logo-zorg-en-zekerheidMet de financiële bijdrage uit het Fonds Stichting Zorg en Zekerheid worden sociale initiatieven ondersteund waarbij vrijwilligers (chronisch) zieke mensen bijstaan en hen betrekken bij de samenleving.


De’Longhi GROUP bedankt voor jullie support

Het afgelopen jaar hebben onze talenten al mogen werken met topmerken als Braun, Kenwood en De’Longhi. Het uiterlijk van deze top producten is net zo duurzaam als de kwaliteit. Maar met deze nieuwe cadeaus kunnen onze talenten nog meer (h)eerlijke soep maken en deze producten vergoten daarnaast het kookplezier voor onze talenten en begeleiding.


Bereid de lekkerste gerechten met een Keukenmachine, Foodprocessor, Blender, Staafmixer, Waterkoker en Broodrooster van Kenwood Nederland..Een uitgebreide aanbod Braun Keuken en Huishoud apparatuur, inclusief staafmixers, blenders, handmixers, strijkijzers, waterkokers en koffiemachines.Geniet optimaal van uw keuken en ervaar het gemak met de keukenapparatuur van De’Longhi.


Leveranciers

BioSoepi is blij met het professionele werk van haar vele leveranciers. En is extra blij dat onze leveranciers ook verder met ons meedenken. Deze leveranciers zetten wij graag in het zonnetje.

DeGroen(s)teTuin van Nieuw-Vennep is een biologische buurt moestuin voor en door bewoners. Samen zaaien, samen schoffelen, samen oogsten.


Heemtuin De Heimanshof is een landschapstuin waarin alle planten verzameld worden die van nature op de Veluwe groeien. Een tuin met inheemse flora dus.


De kaasboerderij van Kees en Ellie van Wees verkoopt al vele jaren de heerlijkste en bekroonde boerenkoe-kaas in de Haarlemmermeer.


Stichting Maatvast beheert en exploiteert een groot deel van de gemeentelijke sociaal culturele accommodaties in de Haarlemmermeer.


Dichtbij en betrokken, samen met onze klanten en leden. Dat is Rabobank Regio Schiphol.


Overige vrienden

Maatschappelijk ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers  en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!  Dat is de lunchroom en cateringservice van de BioExpress.


Bij Autobedrijf Nieuwendijk vindt u een ruim aanbod aan nieuwe Renault en Dacia modellen. Altijd aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar!.
Soep abonnement voor particulieren

Abonnement

voor particulieren

BioSoepi heeft naast een webshop ook voordelige abonnementen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag worden de soepen vers gemaakt en geleverd in geheel Nieuw-Vennep. Bij het aanvragen van het abonnement geef je de gewenste hoeveelheid aan en welke dag en tijd je geleverd wilt hebben. De minimale afname is 1 liter per week, voldoende voor bijv. een gezin van 4 personen. De prijs per liter soep is 7,- euro. Aan het eind van de maand betaal je de afgenomen liters soep. Het abonnement is per 2 weken opzegbaar. Dus maak van 1 dag in de week een verse soep dag. Aangevuld met brood, soepstengels en evt. afgesloten met een gezond toetje heb je een maaltijd voor amper 3 euro per persoon!

Ja, ik wil een abonnement >>

Aflevermoment
Onze soepen worden elke dag vers bereid, het is dan ook van belang dat ze koel worden bewaard na levering. Na plaatsing van een bestelling of bij het afsluiten van een abonnement wordt er gezamenlijk een levertijd bepaald. Wanneer er onverhoopt niemand thuis is op het moment van levering, behoud BioSoepi zich het recht voor de bestelling bij de deur achter te laten. BioSoepi draagt geen verantwoordelijkheid voor de versheid, smaakverandering etc. van de gerechten na het moment van levering. We adviseren de soepen direct weer in de koelkast te plaatsen of meteen te verwarmen en op te eten.

Verpakking
De soepen worden geleverd in glazen melkflessen van 1 liter. Voor deze melkflessen zal bij de eerste factuur een statiegeld bedrag van € 3,- per melkfles van 1 liter in rekening worden gebracht. Dit statiegeld zal bij inlevering van de melkfles bij het beëindigen van het abonnement of bij het veranderen van het verpakkingsmateriaal worden terugbetaald of worden verrekend. Bij levering van een nieuwe melkfles na beschadiging of breuk zal opnieuw statiegeld in rekening worden gebracht. Abonnementhouders leveren bij ontvangst van een volle melkfles de lege weckpot weer in. De melkfles zijn een goed middel om de soepen te koelen, ze zijn echter niet bestand tegen verwarming of diepvriezen.

Betaling
Abonnementen worden aangegaan voor onbepaalde tijd. Bij opzeggen van het abonnement dient een opzegtermijn van 1 maand in acht te worden genomen. De minimale afname voor de soepen is 1 liter per week. De andere gerechten kunnen in elke gewenste hoeveelheid worden besteld. De afgenomen liters worden achteraf per maand in rekening gebracht en liefst met automatische incasso afgerekend. Uiterlijk in de laatste week van de maand wordt er een digitale factuur verstuurd waarin de afgenomen hoeveelheden en de kosten van de maand staan vermeld. BioSoepi geeft de bank opdracht tot automatische incasso in de eerste week van de nieuwe maand. Door ondertekening van het bestelformulier wordt toestemming afgegeven voor automatische incasso van de abonnementsgelden. Een ongeldige incasso kan tot acht weken na afschrijving worden teruggeboekt door de bank.

Wijzigingen doorgeven
Op vakantie? Geef dit dan minimaal 2 weken van te voren aan ons door via info@BioSoepi.nl of per telefoon. Permanente abonnementswijzigingen, opzeggingen, klachten of suggesties? Stuur een e-mail naar info@BioSoepi.nl.

Soep Abonnement voor bedrijven

Soep Abonnement

voor bedrijven.

Elke week leveren wij dagverse soepen bij u op locatie.

Als werkgever bewust bezig zijn met de gezondheid en welzijn van werknemers is tegenwoordig niet meer weg te denken. En waarom ook niet? Werkgevers zijn er uiteindelijk ook direct bij gebaat!

Kies voor gezondere alternatieven als het gaat om voeding!
BioSoepi biedt bedrijven en organisaties diverse mogelijkheden aan, om bewust te (laten) genieten van gezonde, verse en smaakvolle soepen. Maatschappelijk verantwoord, een (s)makkelijk alternatief, een stimulans voor de regio en uiteraard een bewust statement vanuit de organisatie.

soepketelStructurele of incidentele afname
In samenwerking met uw huidige cateraar en/of afgestemd op uw huidige lunchfaciliteiten, bieden wij onze soepen graag aan. Bijv. op een vaste verse soepdag per week. Uiteraard kunnen de soepen ook besteld worden voor bijv. vergaderingen, bijeenkomsten of feestelijkheden. Een verse, gezonde soep met alleen natuurlijke ingrediënten maakt het verschil!

De prijzen variëren, afhankelijk van wat uw wensen zijn, maar beginnen vanaf € 2,50 per persoon voor een heerlijke, dagverse soep en € 2,50 per persoon voor een heerlijk belegd broodje.

Wij verzorgen graag een keer een proeflunch binnen uw bedrijf. Interesse? U kunt ons telefonisch bereiken tussen 09.00 en 14.00 uur of u kunt een e-mail sturen naar info@biosoepi.nl.

Soepabonnement Bestellen

Soepabonnement

Bestellen

 

Dit formulier dient u éénmalig in te vullen. De betaling verloopt via factuur, deze ontvangt u op het einde van elke maand. U kunt dan contant betalen bij de volgende levering of via overschrijving. Bij een soepabonnement kunt u uw soepkeuze steeds tot de dag ervoor (voor 10.00) doormailen. Iedere maandag ontvangt u automatisch ons weekmenu en de soep van de week. Vergeet u uw keuze door te geven? Geen enkel probleem, BioSoepi kiest een lekkere soep voor u, rekening houdend met uw bestelgeschiedenis. Uw abonnement op pauze zetten of beëindigen kan steeds via e-mail of telefonisch, graag minstens 1 week op voorhand. De minimum afname is 1 liter per levering! Vink onderaan alle dagen aan waarop je soep wenst te ontvangen.

Team BioSoepi

Team

vol talenten.

Minder sterke schouders inspireren sterke schouders. Samen delen wij onze passie voor mensen, gastvrijheid en werkplezier.

Het team van BioSoepi maakt voor u de heerlijkste soepen, broodjes en smoothies.

Virginia van Munster – Begeleiding en chefkok
Hoi, ik ben Virginia van Munster (35). Binnen BioSoepi ben ik verantwoordelijk voor de naleving van de HACCP-normen, de kwaliteit en ontwikkeling van nieuwe gerechten en het begeleiden en ondersteunen van onze TALENTEN. Het is heerlijk om bij BioSoepi te werken met mensen die dezelfde passie en visie hebben op eten en mensen. Samen delen wij onze passie voor mensen, gastvrijheid en werkplezier. En wat zou ik zeggen tegen klanten? Kom ervaren dat groente echt lekker is en proef dat wij bij BioSoepi verder willen kijken dan bestaande soepen, wij willen onze gerechten verder door ontwikkelen. Zelf vind ik bijvoorbeeld de tomatensoep met omeletreepjes en de courgettesoep met pesto erg lekker.

Jeffrey van Haastrecht –  Chefkok
Hallo, mijn naam is Jeffrey van Haastrecht (29) en ben slechtziend. Binnen BioSoepi heb ik de functie van chefkok. Ik ben verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van de gerechten en het nastreven van een goede hygiëne in de keuken aan de hand van de HACCP-norm. De basis voor onze soepen wordt gevormd door een zelfgemaakte bouillon, waar we ingrediënten aan toevoegen om de soep af te maken. De lekkerste BioSoepi? Ik vind ze allemaal lekker! Het werken bij BioSoepi vind ik leuk omdat het team erg enthousiast is en jij zelf mensen blij kunt maken met je gerechten. Daarnaast vind ik het leuk om mensen iets te leren, bijvoorbeeld verschillende snijtechnieken. Dat wil ik ook graag meegeven aan mensen die erover denken om voor BioSoepi te komen werken: heb je zin om iets bij te leren over het horeca vak of om efficiënt te leren koken in je eigen keuken? Kom eens kijken bij BioSoepi. Klanten die hun smaakpapillen willen laten prikkelen zijn bij BioSoepi aan het juiste adres. Waar vind je nou een lunchroom met zulk blij en bijzonder personeel, zulk kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs?

Vincent Bendervoet – Bediening & BioExpress
Hoi, ik ben Vincent Benderoet (25) en ben slechtziend. Binnen BioSoepi ben ik verantwoordelijk voor de BioExpress (de elektrische bakfiets waarmee gerechten worden bezorgd) en zorg ik dat de bediening in het BioSoepi Café goed loopt. Met de BioExpress ga ik op markten staan en verkoop ik daar onze gerechten. Hmm, welke BioSoepi vind ik het lekkerste? Ik denk de knolselderijsoep. Het werken bij BioSoepi vind ik fijn omdat er veel ruimte voor ontplooiing is en er alle tijd en begrip voor je is. Tegen mensen die ook bij BioSoepi betrokken willen zijn zou ik dus zeggen: Heb jij de wil om te werken en ben je nieuwsgierig? Kom BioSoepi ontdekken! Tegen klanten zou ik willen zeggen: je hebt de eerste stap al gemaakt door dit stuk te lezen, zet die tweede stap en kom naar het BioSoepi Café!

Willemijn van Ogtrop – Bediening & super hulp in de keuken
Hoi, ik ben Willemijn van Ogtrop (27). Ik heb een lichte vorm van PDD-nos. Binnen BioSoepi ben ik werkzaam in de bediening en in de keuken. Ik ondersteun bij de voorbereiding van de gerechten en serveer ze aan de gasten. Het werken bij BioSoepi vind ik leuk vanwege de gezelligheid en de goede sfeer. Je wordt geaccepteerd zoals je bent en er wordt geen hoge druk op je gelegd. BioSoepi is voor mensen met een beperking echt een goede start en mogelijkheid om door te groeien op de arbeidsmarkt. Er wordt rekening gehouden met je beperking. Gasten die bij het BioSoepi Café komen eten helpen mensen met een beperking een stapje verder op de arbeidsmarkt. Daarnaast eet je in het BioSoepi Café gezond en gebruiken wij veel biologische producten. En niet te vergeten eet je bij BioSoepi lekker, zelf vind ik de wortel-kokossoep en de courgettesoep met peso het lekkerste.

Angelique Kuilman – Bediening
Hoi, ik ben Angelique Kuilman (49) en heb een licht verstandelijke beperking. Binnen BioSoepi ben ik werkzaam in de keuken en in de bediening. Ik ondersteun in de voorbereiding, dek de tafels en serveer de gerechten. Daarnaast help ik met opruimen en schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Alle soepen die wij bij BioSoepi maken zijn allemaal even lekker, ik kan niet kiezen! Daarom moet iedereen bij BioSoepi komen eten, omdat het lekker is! Het werken bij BioSoepi vind ik zo leuk omdat je nuttig bezig bent voor een goed initiatief. Het is goed dat er een plek is voor mensen met een beperking om te leren werken in de horeca.

Steven van Anrooij
Hoi, mag ik me even voorstellen? Ik ben Steven van Anrooij (18) en heb autisme. Bij BioSoepi werk ik in de bediening. Dit betekent dat ik bestellingen opneem, uitserveer en betalingen verzorg. Het leuke aan het werken bij BioSoepi is dat je echt onder de mensen komt en eerlijk wordt beoordeeld op wat je kunt en niet op je beperking. Dat is ook wat ik zou willen meegeven aan alle mensen die erover twijfelen om bij BioSoepi te komen werken. Ik zou ze meteen het telefoonnummer van initiatiefnemer Vincent van Munster geven. Je kunt laten zien dat je ondanks je beperking toch gewoon lekker eten op tafel kunt zetten. Zelf vind ik bijvoorbeeld de prei-mosterdsoep erg lekker. Bij BioSoepi wordt er gekeken naar wat je wel kunt, zonder vooroordelen. De bezoekers van BioSoepi zou ik ook op het hart willen drukken die vooroordelen niet te hebben. Probeer eens iets anders dan de standaardsoepen, probeer BioSoepi!

José Mulero Pisart
Hoi, mijn naam is José Mulero Pisart(42) en heb epilepsie. Bij BioSoepi werk ik in de keuken en in de bediening. In de keuken maak ik onder andere de sapjes. Het werk in de bediening vind ik het leukste, daar heb ik het meeste ervaring mee. In het verleden heb ik een koksopleiding, kelneropleiding en een opleiding tot banketbakker gevolgd. Het leuke aan het werken bij BioSoepi is de leuke sfeer, de omgeving en het in contact komen met andere mensen. Tegen mensen die erover denken om bij BioSoepi te komen werken zou ik willen zeggen: komt het proberen, dan kun je zelf zien hoe leuk het is. Omdat BioSoepi zo leuk is, moet iedereen bij ons komen eten: het eten is gezond en lekker (zelf vind ik alle soepen erg lekker, bijvoorbeeld de pompoensoep) en we maken er met het team echt iets moois van.

Vacatures bij lunchroom BioSoepi in Nieuw-Vennep

Talenten

gezocht.

Minder sterke schouders inspireren sterke schouders. Samen delen wij onze passie voor mensen, gastvrijheid en werkplezier.

Ieder mens vindt het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi in Nieuw-Vennep, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer.

Wil jij ons gezellige team komen versterken? Bel dan met Virginia van BioSoepi op 0252 865 202.

Werken bij BioSoepi
Als je bij BioSoepi wilt werken, krijg je de kans om te (leren) werken in een professioneel horecabedrijf. Op dit moment kun je alleen aan de slag in de bediening en keuken. Je wordt hierbij begeleid door vrijwilligers, maar natuurlijk ook door je collega’s. Met de kennis en de vaardigheden die je leert kun je wellicht doorstromen naar een (betaalde) baan in de horeca of voedselbereiding. Werkdagen zijn donderdag en vrijdag.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je vindt het leuk om in de horeca te werkenPGB dagbesteding Nieuw-Vennep
 • Je bent gemotiveerd
 • Je bent gastvrij en vindt het leuk om het de gasten naar hun zin te maken
 • Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na
 • Je bent bereid om ook eens op zaterdag en/of op koopavonden te werken

Werkzaamheden

 • Helpen met het bereiden van de gerechten en dranken
 • Ontvangen van onze gasten
 • Helpen in de bediening
 • Inpakken van afhaalbestellingen
 • En natuurlijk zorgen voor de nodige gezelligheid!

Wij bieden
Naast de persoonlijke doelstellingen, hebben wij een aantal kernwaarden waar we als BioSoepi voor staan en elke dag met veel plezier hard aan werken:

– Een gezellige, veilige werkplek waar iedereen zich thuis kan voelen.
– Een nuttige dagbesteding voor iedere medewerker waarin jouw kwaliteiten optimaal tot zijn recht komen
– Begeleiding en ondersteuning die aansluit bij wat jij nodig hebt

Meer informatie
 Wil jij graag werken en/of werkervaring opdoen in de horeca. Wil jij werken in de keuken en/of in de bediening? Wil je graag afwisseling en de horeca werkzaamheden combineren met het ontmoeten van nieuwe mensen, meld je dan aan! Spreekt dit alles je aan, wil je bij ons komen werken of wil je meer informatie? Bel met Vincent van Munster op 06 144 709 77.

Catering Offerte

Catering

Offerte

Ons streven is om u binnen 24 uur een prijs opgaaf te kunnen geven.

 

U wilt een offerte ontvangen? Stuur ons uw wensen en gegevens toe. We streven er naar vandaag nog contact met u op te nemen zodat we u zo snel mogelijk een offerte kunnen toe sturen. Ons streven is om u binnen 24 uur een prijs opgaaf te kunnen geven.

Wij vinden het leuk om met u mee te denken en samen met u tot een perfecte culinaire oplossing te komen. Al uw vragen en specifieke wensen kunt u aan ons doorgeven doormiddel van het formulier . Indien noodzakelijk maken we graag een afspraak met u op locatie.

Vul onderstaand formulier in voor uw cateringaanvraag!

 

Vrijwilligers gezocht met passie voor mensen en de horeca

Ieder mens vindt het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi in Nieuw-Vennep, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer.

Wil jij ons gezellige team komen versterken?
Lijkt het je leuk mee te bouwen aan een project waarbij onze talenten een belangrijke rol vervullen dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Vincent van Munster op telefoonnummer: 0252 865 616.

Galeria de Vídeo

[chr-youtube-gallery order=”DESC” orderby=”date” posts=”6″]
Steun BioSoepi

Steun BioSoepi

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Hoe kunt u de missie van BioSoepi steunen?
U kunt uw donatie online via deze website overmaken (hier rechts). Uw donatie wordt veilig verwerkt via het betaalsysteem van Mollie. Na uw donatie ontvangt u van ons een bevestigings e-mail.n. 

Bedrag € -
Nu verkrijgbaar bij lunchroom en cateringservice de BioExpress

BioSoepi

Nu verkrijgbaar bij de BioExpress!

Altijd ambachtelijk geproduceerd, vers geserveerd en hemels!

Passie voor mensen, sociaal ondernemen en lekker eten: dat is waar het bij de BioExpress om draait. Iedere medewerker heeft een voorliefde en passie voor goed eten en gezelligheid. Deze liefde en passie proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer in onze lunchroom en service. Maatschappelijk ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers  en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!  Dat is de lunchroom en cateringservice van de BioExpress.

Winst van onze activiteiten word volledig ingezet voor het algemeen belang. Stichting Philia zal zich voor minstens 90% inzetten voor het algemeen belang. Daarnaast heeft de stichting (primair) geen commerciële activiteiten. Als er mogelijk op een activiteit winst wordt gemaakt is die activiteit van bijkomende aard en zal de winst van die activiteit volledig worden ingezet voor het algemeen belang.

Met liefde

& passie gemaakt!

Gezocht: ASSISTENT BEGELEIDER

Enthousiaste Begeleider

Gezocht

Minder sterke schouders inspireren sterke schouders. Samen delen wij onze passie voor mensen, gastvrijheid en werkplezier.

Ieder mens vindt het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi in Nieuw-Vennep, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer. BioSoepi is biologisch, duurzaam en lokaal geïnspireerd en gebruikt zo veel mogelijk seizoensgebonden soepen/

Onze missie?

Het bevorderen van de emancipatie, participatie en persoonlijke ontwikkeling van mensen met een beperking door het maken van de lekkerste soep van de Haarlemmermeer.  Zie jij het als een uitdaging om BioSoepi samen met een enthousiast team naar een hoger level te tillen?

Wat ga je bij ons doen?
Je begeleid en ondersteunt de bijzondere talenten bij het uitvoeren van verschillende horeca taken.

Wat maakt ons blij?PGB dagbesteding Nieuw-Vennep
– Je bent 18 jaar of ouder;
– Je hebt kennis ván en affiniteit met onze bijzondere talenten en de horeca sector;
– Je hebt humor, een flinke dosis gezond verstand en inlevingsvermogen;
– Je neemt graag initiatief;
– Je kunt het overzicht bewaken en bent communicatief sterk.

Wat krijg je van ons?
Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk en werken met een team dat bestaat uit vrijwilligers, bijzondere medewerkers en betaalde krachten. Wij bieden je een bruisende werkplek waar op een professionele, en gezellige manier wordt samengewerkt. Aantal uren en dagen in overleg.

 • Vaste werktijden;
 • Werken in een super gezellig team;
 • Een passend salaris met mooie bonusregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
 • Een baan met veel verantwoordelijkheid;
 • Elke dag is een feestje!

Werken bij de BioExpress

Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, ontvang je een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast heb je bij de BioExpress ruime mogelijkheden en is er volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Als jij de ambitie hebt, kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze groeiende lunchroom en cateringservice.

Reageren

Stuur dan je ervaring (CV) en motivatiebrief naar: vincent@stichtingphilia.nl t.a.v. Vincent van Munster. Heb je nog vragen of neem jij graag de leiding en deins je er niet voor terug om een team aan te sturen? Bel Vincent van Munster op 06 14470977.