Gezocht: ASSISTENT BEGELEIDER

Enthousiaste Begeleider

Gezocht

Minder sterke schouders inspireren sterke schouders. Samen delen wij onze passie voor mensen, gastvrijheid en werkplezier.

Ieder mens vindt het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi in Nieuw-Vennep, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer. BioSoepi is biologisch, duurzaam en lokaal geïnspireerd en gebruikt zo veel mogelijk seizoensgebonden soepen/

Onze missie?

Het bevorderen van de emancipatie, participatie en persoonlijke ontwikkeling van mensen met een beperking door het maken van de lekkerste soep van de Haarlemmermeer.  Zie jij het als een uitdaging om BioSoepi samen met een enthousiast team naar een hoger level te tillen?

Wat ga je bij ons doen?
Je begeleid en ondersteunt de bijzondere talenten bij het uitvoeren van verschillende horeca taken.

Wat maakt ons blij?PGB dagbesteding Nieuw-Vennep
– Je bent 18 jaar of ouder;
– Je hebt kennis ván en affiniteit met onze bijzondere talenten en de horeca sector;
– Je hebt humor, een flinke dosis gezond verstand en inlevingsvermogen;
– Je neemt graag initiatief;
– Je kunt het overzicht bewaken en bent communicatief sterk.

Wat krijg je van ons?
Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk en werken met een team dat bestaat uit vrijwilligers, bijzondere medewerkers en betaalde krachten. Wij bieden je een bruisende werkplek waar op een professionele, en gezellige manier wordt samengewerkt. Aantal uren en dagen in overleg.

  • Vaste werktijden;
  • Werken in een super gezellig team;
  • Een passend salaris met mooie bonusregeling;
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
  • Een baan met veel verantwoordelijkheid;
  • Elke dag is een feestje!

Werken bij de BioExpress

Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, ontvang je een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast heb je bij de BioExpress ruime mogelijkheden en is er volop ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Als jij de ambitie hebt, kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze groeiende lunchroom en cateringservice.

Reageren

Stuur dan je ervaring (CV) en motivatiebrief naar: vincent@stichtingphilia.nl t.a.v. Vincent van Munster. Heb je nog vragen of neem jij graag de leiding en deins je er niet voor terug om een team aan te sturen? Bel Vincent van Munster op 06 14470977.