Guts Award 2017: aanmoedigingsprijs voor BioSoepi


The Guts Award is een prijs voor het meest innovatieve bedrijf op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. En voor innovatie heb je lef nodig. Stichting Philia heeft de aanmoedigingsprijs gekregen voor de projecten BioSoepi en de BioExpress.

BioExpress, cateringservice met een bijzondere missie.
BioExpress, cateringservice met een bijzondere missie.

Wij willen iedereen van de Guts Award bedanken voor het vertrouwen in de talenten en onze visie en missie.

BioExpress, catering met een Missie.
Voor een onvergetelijke en unieke catering bent u bij de BioExpress aan het juiste adres. Uw persoonlijke wensen, oog voor kwaliteit en detail zijn onze uitgangspunten. De stijl is bourgondisch, vol van smaak en helemaal van nu. Al onze gerechten zijn vers, huisgemaakt en zoveel mogelijk van het seizoen.
Niet alleen gezond en lekker. Door uw bestelling stelt u mensen met een arbeidsbeperking in staat hun arbeid specifieke en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en daarmee hun afstand tot de (reguliere) arbeidsmarkt te verkleinen.

De uitgestelde soep!
Maar wij willen verder groeien en nog meer mensen met elkaar in contact brengen. Daarom hebben wij tijdens de Guts Award de uitgestelde soep geïntroduceerd. Het principe is simpel: U besteld 1 soep voor uzelf of medewerker en 1 voor een onbekende met minder geluk. Wij zullen de uitgestelde soep gaan uitschenken in ontmoetingscentra tijdens de wekelijkse buurtlunch.

+ There are no comments

Add yours