Halloween 2017: nieuw de Uitgestelde Soep, het delen van een geluksmoment


Halloween 2017: nieuw de Uitgestelde Soep, het delen van een geluksmoment

Voor de medewerkers van Rabobank Schiphol dit jaar geen ‘’trick or treat’’ met Halloween, maar gezond griezelen met de BioSoepi’s van de BioExpress. De medewerkers van Rabobank Schiphol genieten van de (h)eerlijke pompoensoep.

Uitgestelde SoepNieuw: de Uitgestelde Soep, het delen van een geluksmoment
Binnenkort lanceert BioSoepi eennieuw concept: de Uitgestelde Soep, een geluksmomentje voor iemand die (soms) wat minder geluk heeft. ‘’Het werkt als volgt’’, legt bedenker Vincent van Munster uit, ‘’Particulieren en/of bedrijven bestellen 1 soep voor de medewerker en 1 voor een onbekende met minder geluk. Wij zullen de uitgestelde soep gaan uitschenken in ontmoetingscentra tijdens de wekelijkse buurtlunch. Daarnaast zou ik ze graag bij mensen bezorgen die ook een geluksmoment verdienen.’’

Het uitschenken van de eerste uitgestelde soep zal o.a. plaatsvinden tijdens de buurtlunch op vrijdag 17 november in ontmoetingscentra in Nieuw-Vennep.

Bedrijven uit de Haarlemmermeer, doe mee!
We roepen bedrijven uit de Haarlemmermeer op zich aan te melden als ze mee willen doen met het “uitgestelde Soep” principe. Wij publiceren dan de lijst van deelnemende bedrijven op deze website. Aanmelden kan via info (apestaart) biosoepi.nl. Doe mee!

 

+ There are no comments

Add yours