Wie zijn wij?

BioSoepi

de groene verbinding!

De lekkerste Soepen, Sappen en Smooties; allemaal vers bereid.

BioSoepi is een project van Stichting Philia (het oud-Griekse woord voor ‘vriendschap’) in Hoofddorp. Stichting Philia is een non-profit organisatie, die is gespecialiseerd in het helpen en bij elkaar brengen van mensen met een beperking. Door onze projecten, workshops, evenementen en inzet van vrijwillige vriendschapscoaches doen wij er alles aan om zoveel mogelijk mensen uit de eenzaamheid te halen.

BioSoepi, de gezonde Verbinding!
Bij BioSoepi staat het thema verbinding centraal. Wij willen jou als klant verbinden met de prachtige TALENTEN  die bij ons werkzaam zijn. Bovendien willen wij jou verbinden met onze gezonde Soepen, We gebruiken veel biologische producten (ook uit eigen volkstuin), hebben oog voor lokale producten en werken met seizoengebonden producten. 

Onze TALENTEN
Bij BioSoepi werken bijzondere TALENTEN met een beperking. Onze TALENTEN willen alle kansen grijpen om zich te ontwikkelen. BioSoepi biedt hen de kans om te (leren) werken in een professionele horecasetting. BioSoepi wil deze talenten begeleiden in het werk en hen kennis en vaardigheden aanleren, zodat zij voldoende competenties bezitten om door te kunnen stromen naar een (betaalde) baan in de horeca of voedselbereiding. Door heerlijke gerechten bij ons te bestellen biedt jij kansen aan mensen met een beperking om zich verder te ontwikkelen.

Vanaf 1 september 2016 biedt BioSoepi ook trajecten aan voor dagbesteding.
Heb jij hier interesse in? Klik dan hier >>

Duurzaamheid
Duurzaam ondernemen staat bij BioSoepi hoog in het vaandel. Wanneer je bij ons een online bestelling doet, ontvang je hier niet automatisch bestek en/of een tasje bij. Wil je dit wel? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld bij je bestelling. Bij telefonische bestellingen zullen wij je vragen of je bestek en/of een tasje nodig hebt. Ook proberen wij verspilling tegen te gaan, wij houden niet van het weggooien van voedsel. Soms is daarom een product (even tijdelijk) uitverkocht of verkopen wij onze gerechten tegen een lagere prijs als wij toch iets te veel hebben gemaakt.

Met liefde

& passie gemaakt!

Catering Haarlemmermeer SLIDER

Catering

Haarlemmermeer

BioSoepi verzorgt naast lunches voor de particuliere en zakelijke klant ook catering tijdens bijzondere evenementen of gelegenheden.

 

 

Onze talenten

Onze kracht,

onze Talenten!

Bij BioSoepi werken bijzondere TALENTEN met een beperking in de voorbereiding, keuken en bediening. Onze TALENTEN willen alle kansen grijpen om zich te ontwikkelen.