Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk

ondernemen.

Bij BioSoepi staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal.

Bij BioSoepi staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Wij werken veel met biologische, lokale en seizoensgebonden producten en proberen hiermee rekening te houden met het milieu en de lokale maatschappij. Naast de verbinding die BioSoepi creëert tussen onze doelgroepen, voelen wij ons ook verbonden met een gezonde leefwereld, lokaal en daarbuiten.Wij werken volgens een duidelijke missie en visie, die als een rode draad door onze bedrijfsvoering lopen.

Lokaal

We willen zo veel mogelijk werken met lokale producten en met producten waarvan we de oorsprong kennen, waaronder de groenten uit onze eigen volkstuin. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze producten. Daarnaast neemt BioSoepi producten af van lokale leveranciers, die we met grote zorg selecteren.

Bezorging met elektrische bakfiets
Op de website van BioSoepi kunnen zowel particulieren en bedrijven bestellingen plaatsen. Deze worden bij u thuis of bij het bedrijf bezorgd met onze elektrische bakfiets BioExpress. Dit is een stuk milieubewuster dan een scooter of auto en toch gaat het sneller dan gewoon fietsen, zodat iedereen snel kan genieten van de bestelde lunch.

Transport
Door te kiezen voor lokale producten kunnen we het transport van goederen tot een minimum beperken. Hiermee probeert BioSoepi de belasting van het milieu te beperken.

Verpakkingsmateriaal
Aangezien we ons voor een deel richten op afhalen en bezorging is het onvermijdelijk om met verpakkingsmaterialen te moeten werken. Omdat we ook verantwoord willen kiezen als het gaat om verpakkingsmaterialen, heeft BioSoepi gekozen voor het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld biologisch afbreekbare zakjes, bakjes, bestek en servetten. Deze materialen zijn van natuurproducten gemaakt en vergaan na enkele weken.

Op die manier zorgen wij ervoor dat BioSoepi een gezonde verbinding creëert!