NIEUW: Duurzame oesterzwammensoep bij BioSoepi


Koffiedik, jazeker, die bruine prut die u altijd weggooit. Containing Mushrooms uit Hoofddorp gebruikt dit bruine goud om een heel mooi product te kweken: oesterzwammen. Duurzame paddenstoelen die lokaal geproduceerd kunnen worden, dus een sterke vermindering in voedselkilometers.

Duurzame oesterzwammensoep te koop bij de BioExpress

Unieke oesterzwammensoep

BioSoepi en Containing Mushrooms slaan nu de handen ineen: de unieke talenten van BioSoepi met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan aan de slag met de oesterzwammen van Containing Mushrooms en ontwikkelen een (h)eerlijke oesterzwammensoep. Een mooie combinatie van passie, kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.   

Gezond en lekker

De nieuwe oesterzwammensoep van BioSoepi is erg lekker en ook nog eens super gezond. Wist u bijvoorbeeld dat paddenstoelen de enige plantensoort zijn die vitamine D bevat? Deze zonneschijnvitamine zorgt voor een goed humeur en sterke botten. Ook zit de oesterzwam bommetjevol vitamine B2 en B3 die zorgen voor een energieboost. Paddenstoelen hebben een positieve werking op uw darmen, omdat ze veel vezels en mineralen bevatten. Een boost voor uw weerstand en goed voor uw hart, doordat paddenstoelen uw cholesterol verlagen. Paddenstoelen bevatten veel vitaminen en mineralen, maar weinig calorieën, een aanrader dus al u wilt afvallen of op gewicht blijven.

Passie en duurzaamheid

Door de samenwerking tussen BioSoepi en Containing Mushrooms wordt de passie van onze talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt gecombineerd met de passie die Containing Mushrooms heeft voor duurzame en circulaire voedselproductie. Nu te koop bij lunchroom en cateringservice de BioExpress. Kom dus gauw langs en laat u verassen door deze (h)eerlijke oesterzwammensoep!

+ There are no comments

Add yours