Vrienden

& leveranciers

Grote dank gaat uit naar onze vrienden en leveranciers voor het geloof in onze dromen en plannen.

Stichting Philia is erg dankbaar voor de steun van:


Fondsen

logo-oranjefondsHet Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Met de financiële steun van het Oranje Fonds kunnen wij nu nog meer mensen verbinden door samen lekker te eten.


logo-zorg-en-zekerheidMet de financiële bijdrage uit het Fonds Stichting Zorg en Zekerheid worden sociale initiatieven ondersteund waarbij vrijwilligers (chronisch) zieke mensen bijstaan en hen betrekken bij de samenleving.


De’Longhi GROUP bedankt voor jullie support

Het afgelopen jaar hebben onze talenten al mogen werken met topmerken als Braun, Kenwood en De’Longhi. Het uiterlijk van deze top producten is net zo duurzaam als de kwaliteit. Maar met deze nieuwe cadeaus kunnen onze talenten nog meer (h)eerlijke soep maken en deze producten vergoten daarnaast het kookplezier voor onze talenten en begeleiding.


Bereid de lekkerste gerechten met een Keukenmachine, Foodprocessor, Blender, Staafmixer, Waterkoker en Broodrooster van Kenwood Nederland..Een uitgebreide aanbod Braun Keuken en Huishoud apparatuur, inclusief staafmixers, blenders, handmixers, strijkijzers, waterkokers en koffiemachines.Geniet optimaal van uw keuken en ervaar het gemak met de keukenapparatuur van De’Longhi.


Leveranciers

BioSoepi is blij met het professionele werk van haar vele leveranciers. En is extra blij dat onze leveranciers ook verder met ons meedenken. Deze leveranciers zetten wij graag in het zonnetje.

DeGroen(s)teTuin van Nieuw-Vennep is een biologische buurt moestuin voor en door bewoners. Samen zaaien, samen schoffelen, samen oogsten.


Heemtuin De Heimanshof is een landschapstuin waarin alle planten verzameld worden die van nature op de Veluwe groeien. Een tuin met inheemse flora dus.


De kaasboerderij van Kees en Ellie van Wees verkoopt al vele jaren de heerlijkste en bekroonde boerenkoe-kaas in de Haarlemmermeer.


Stichting Maatvast beheert en exploiteert een groot deel van de gemeentelijke sociaal culturele accommodaties in de Haarlemmermeer.


Dichtbij en betrokken, samen met onze klanten en leden. Dat is Rabobank Regio Schiphol.


Overige vrienden

Maatschappelijk ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers  en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!  Dat is de lunchroom en cateringservice van de BioExpress.


Bij Autobedrijf Nieuwendijk vindt u een ruim aanbod aan nieuwe Renault en Dacia modellen. Altijd aantrekkelijk geprijsd en uit voorraad leverbaar!.