Soep Abonnement voor bedrijven

Soep Abonnement

voor bedrijven.

Elke week leveren wij dagverse soepen bij u op locatie.

Als werkgever bewust bezig zijn met de gezondheid en welzijn van werknemers is tegenwoordig niet meer weg te denken. En waarom ook niet? Werkgevers zijn er uiteindelijk ook direct bij gebaat!

Kies voor gezondere alternatieven als het gaat om voeding!
BioSoepi biedt bedrijven en organisaties diverse mogelijkheden aan, om bewust te (laten) genieten van gezonde, verse en smaakvolle soepen. Maatschappelijk verantwoord, een (s)makkelijk alternatief, een stimulans voor de regio en uiteraard een bewust statement vanuit de organisatie.

soepketelStructurele of incidentele afname
In samenwerking met uw huidige cateraar en/of afgestemd op uw huidige lunchfaciliteiten, bieden wij onze soepen graag aan. Bijv. op een vaste verse soepdag per week. Uiteraard kunnen de soepen ook besteld worden voor bijv. vergaderingen, bijeenkomsten of feestelijkheden. Een verse, gezonde soep met alleen natuurlijke ingrediënten maakt het verschil!

De prijzen variëren, afhankelijk van wat uw wensen zijn, maar beginnen vanaf € 2,50 per persoon voor een heerlijke, dagverse soep en € 2,50 per persoon voor een heerlijk belegd broodje.

Wij verzorgen graag een keer een proeflunch binnen uw bedrijf. Interesse? U kunt ons telefonisch bereiken tussen 09.00 en 14.00 uur of u kunt een e-mail sturen naar info@biosoepi.nl.