Soep abonnement voor particulieren

Abonnement

voor particulieren

BioSoepi heeft naast een webshop ook voordelige abonnementen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag worden de soepen vers gemaakt en geleverd in geheel Nieuw-Vennep. Bij het aanvragen van het abonnement geef je de gewenste hoeveelheid aan en welke dag en tijd je geleverd wilt hebben. De minimale afname is 1 liter per week, voldoende voor bijv. een gezin van 4 personen. De prijs per liter soep is 7,- euro. Aan het eind van de maand betaal je de afgenomen liters soep. Het abonnement is per 2 weken opzegbaar. Dus maak van 1 dag in de week een verse soep dag. Aangevuld met brood, soepstengels en evt. afgesloten met een gezond toetje heb je een maaltijd voor amper 3 euro per persoon!

Ja, ik wil een abonnement >>

Aflevermoment
Onze soepen worden elke dag vers bereid, het is dan ook van belang dat ze koel worden bewaard na levering. Na plaatsing van een bestelling of bij het afsluiten van een abonnement wordt er gezamenlijk een levertijd bepaald. Wanneer er onverhoopt niemand thuis is op het moment van levering, behoud BioSoepi zich het recht voor de bestelling bij de deur achter te laten. BioSoepi draagt geen verantwoordelijkheid voor de versheid, smaakverandering etc. van de gerechten na het moment van levering. We adviseren de soepen direct weer in de koelkast te plaatsen of meteen te verwarmen en op te eten.

Verpakking
De soepen worden geleverd in glazen melkflessen van 1 liter. Voor deze melkflessen zal bij de eerste factuur een statiegeld bedrag van € 3,- per melkfles van 1 liter in rekening worden gebracht. Dit statiegeld zal bij inlevering van de melkfles bij het beëindigen van het abonnement of bij het veranderen van het verpakkingsmateriaal worden terugbetaald of worden verrekend. Bij levering van een nieuwe melkfles na beschadiging of breuk zal opnieuw statiegeld in rekening worden gebracht. Abonnementhouders leveren bij ontvangst van een volle melkfles de lege weckpot weer in. De melkfles zijn een goed middel om de soepen te koelen, ze zijn echter niet bestand tegen verwarming of diepvriezen.

Betaling
Abonnementen worden aangegaan voor onbepaalde tijd. Bij opzeggen van het abonnement dient een opzegtermijn van 1 maand in acht te worden genomen. De minimale afname voor de soepen is 1 liter per week. De andere gerechten kunnen in elke gewenste hoeveelheid worden besteld. De afgenomen liters worden achteraf per maand in rekening gebracht en liefst met automatische incasso afgerekend. Uiterlijk in de laatste week van de maand wordt er een digitale factuur verstuurd waarin de afgenomen hoeveelheden en de kosten van de maand staan vermeld. BioSoepi geeft de bank opdracht tot automatische incasso in de eerste week van de nieuwe maand. Door ondertekening van het bestelformulier wordt toestemming afgegeven voor automatische incasso van de abonnementsgelden. Een ongeldige incasso kan tot acht weken na afschrijving worden teruggeboekt door de bank.

Wijzigingen doorgeven
Op vakantie? Geef dit dan minimaal 2 weken van te voren aan ons door via info@BioSoepi.nl of per telefoon. Permanente abonnementswijzigingen, opzeggingen, klachten of suggesties? Stuur een e-mail naar info@BioSoepi.nl.