Steun de collecte van het Oranje Fonds, steun de talenten BioSoepi


De inwoners van Nieuw-Vennep kunnen deze week een enthousiaste collectant van stichting Philia aan de deur verwachten. Niet alleen is stichting Philia geselecteerd voor Het Groeiprogramma, het paradepaardje van het Oranje Fonds, van 6 tot en met 10 juni mogen wij ook collecteren voor ons project BioSoepi.

Steun de collecte van het Oranje Fonds, steun de talenten BioSoepi 

Steun de collecte van het Oranje Fonds, steun BioSoepi
Collecte Oranje Fonds & BioSoepi

Naast de collecte gaan wij ook onze crowdfunding van De ‘BioExpress’ onder de aandacht brengen. De ‘BioExpress’ is een volledig uitgeruste foodtrailer waar door onze beste TALENTEN (h)eerlijke dagverse producten worden verkocht. Met de ‘BioExpress’ willen wij op markten, festivals, kantoorparken etc. gaan staan om iedereen in de Haarlemmermeer een gezonde boost te geven.

Wij geloven dat ieder mens een beperking heeft, maar ook een talent.
Als je investeert in onze talenten help je niet alleen een onwijs toffe droom te verwezenlijken, je krijgt er altijd wat voor terug. Een lunch voor twee personen, (h)eerlijk sapje of we komen met de BioExpress de catering verzorgen voor jouw (bedrijfs)feest!

Wil jij onze droom, maar vooral die van onze TALENTEN laten uitkomen?
Doe het nu, steun ons voor 25 juni, dan verdubbelt de gemeente Haarlemmermeer jouw bijdrage.
Doneren kan hier: https://nieuwepioniers.nl/nl/projects/de-haarlemmermeer-heeft-talenten-om-trots-op-te-zijn/plan

Zaterdag 10 juni 2017: Buurtlunch
Gezellig samen met buurtgenoten proeven = genieten van onze (h)eerlijke lunch en catering? Kom dan naar de buurtlunch op 10 juni 2017. Slechts €5,-.

+ There are no comments

Add yours