Team BioSoepi

Team

vol talenten.

Minder sterke schouders inspireren sterke schouders. Samen delen wij onze passie voor mensen, gastvrijheid en werkplezier.

Het team van BioSoepi maakt voor u de heerlijkste soepen, broodjes en smoothies.

Virginia van Munster – Begeleiding en chefkok
Hoi, ik ben Virginia van Munster (35). Binnen BioSoepi ben ik verantwoordelijk voor de naleving van de HACCP-normen, de kwaliteit en ontwikkeling van nieuwe gerechten en het begeleiden en ondersteunen van onze TALENTEN. Het is heerlijk om bij BioSoepi te werken met mensen die dezelfde passie en visie hebben op eten en mensen. Samen delen wij onze passie voor mensen, gastvrijheid en werkplezier. En wat zou ik zeggen tegen klanten? Kom ervaren dat groente echt lekker is en proef dat wij bij BioSoepi verder willen kijken dan bestaande soepen, wij willen onze gerechten verder door ontwikkelen. Zelf vind ik bijvoorbeeld de tomatensoep met omeletreepjes en de courgettesoep met pesto erg lekker.

Jeffrey van Haastrecht –  Chefkok
Hallo, mijn naam is Jeffrey van Haastrecht (29) en ben slechtziend. Binnen BioSoepi heb ik de functie van chefkok. Ik ben verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van de gerechten en het nastreven van een goede hygiëne in de keuken aan de hand van de HACCP-norm. De basis voor onze soepen wordt gevormd door een zelfgemaakte bouillon, waar we ingrediënten aan toevoegen om de soep af te maken. De lekkerste BioSoepi? Ik vind ze allemaal lekker! Het werken bij BioSoepi vind ik leuk omdat het team erg enthousiast is en jij zelf mensen blij kunt maken met je gerechten. Daarnaast vind ik het leuk om mensen iets te leren, bijvoorbeeld verschillende snijtechnieken. Dat wil ik ook graag meegeven aan mensen die erover denken om voor BioSoepi te komen werken: heb je zin om iets bij te leren over het horeca vak of om efficiënt te leren koken in je eigen keuken? Kom eens kijken bij BioSoepi. Klanten die hun smaakpapillen willen laten prikkelen zijn bij BioSoepi aan het juiste adres. Waar vind je nou een lunchroom met zulk blij en bijzonder personeel, zulk kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs?

Vincent Bendervoet – Bediening & BioExpress
Hoi, ik ben Vincent Benderoet (25) en ben slechtziend. Binnen BioSoepi ben ik verantwoordelijk voor de BioExpress (de elektrische bakfiets waarmee gerechten worden bezorgd) en zorg ik dat de bediening in het BioSoepi Café goed loopt. Met de BioExpress ga ik op markten staan en verkoop ik daar onze gerechten. Hmm, welke BioSoepi vind ik het lekkerste? Ik denk de knolselderijsoep. Het werken bij BioSoepi vind ik fijn omdat er veel ruimte voor ontplooiing is en er alle tijd en begrip voor je is. Tegen mensen die ook bij BioSoepi betrokken willen zijn zou ik dus zeggen: Heb jij de wil om te werken en ben je nieuwsgierig? Kom BioSoepi ontdekken! Tegen klanten zou ik willen zeggen: je hebt de eerste stap al gemaakt door dit stuk te lezen, zet die tweede stap en kom naar het BioSoepi Café!

Willemijn van Ogtrop – Bediening & super hulp in de keuken
Hoi, ik ben Willemijn van Ogtrop (27). Ik heb een lichte vorm van PDD-nos. Binnen BioSoepi ben ik werkzaam in de bediening en in de keuken. Ik ondersteun bij de voorbereiding van de gerechten en serveer ze aan de gasten. Het werken bij BioSoepi vind ik leuk vanwege de gezelligheid en de goede sfeer. Je wordt geaccepteerd zoals je bent en er wordt geen hoge druk op je gelegd. BioSoepi is voor mensen met een beperking echt een goede start en mogelijkheid om door te groeien op de arbeidsmarkt. Er wordt rekening gehouden met je beperking. Gasten die bij het BioSoepi Café komen eten helpen mensen met een beperking een stapje verder op de arbeidsmarkt. Daarnaast eet je in het BioSoepi Café gezond en gebruiken wij veel biologische producten. En niet te vergeten eet je bij BioSoepi lekker, zelf vind ik de wortel-kokossoep en de courgettesoep met peso het lekkerste.

Angelique Kuilman – Bediening
Hoi, ik ben Angelique Kuilman (49) en heb een licht verstandelijke beperking. Binnen BioSoepi ben ik werkzaam in de keuken en in de bediening. Ik ondersteun in de voorbereiding, dek de tafels en serveer de gerechten. Daarnaast help ik met opruimen en schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Alle soepen die wij bij BioSoepi maken zijn allemaal even lekker, ik kan niet kiezen! Daarom moet iedereen bij BioSoepi komen eten, omdat het lekker is! Het werken bij BioSoepi vind ik zo leuk omdat je nuttig bezig bent voor een goed initiatief. Het is goed dat er een plek is voor mensen met een beperking om te leren werken in de horeca.

Steven van Anrooij
Hoi, mag ik me even voorstellen? Ik ben Steven van Anrooij (18) en heb autisme. Bij BioSoepi werk ik in de bediening. Dit betekent dat ik bestellingen opneem, uitserveer en betalingen verzorg. Het leuke aan het werken bij BioSoepi is dat je echt onder de mensen komt en eerlijk wordt beoordeeld op wat je kunt en niet op je beperking. Dat is ook wat ik zou willen meegeven aan alle mensen die erover twijfelen om bij BioSoepi te komen werken. Ik zou ze meteen het telefoonnummer van initiatiefnemer Vincent van Munster geven. Je kunt laten zien dat je ondanks je beperking toch gewoon lekker eten op tafel kunt zetten. Zelf vind ik bijvoorbeeld de prei-mosterdsoep erg lekker. Bij BioSoepi wordt er gekeken naar wat je wel kunt, zonder vooroordelen. De bezoekers van BioSoepi zou ik ook op het hart willen drukken die vooroordelen niet te hebben. Probeer eens iets anders dan de standaardsoepen, probeer BioSoepi!

José Mulero Pisart
Hoi, mijn naam is José Mulero Pisart(42) en heb epilepsie. Bij BioSoepi werk ik in de keuken en in de bediening. In de keuken maak ik onder andere de sapjes. Het werk in de bediening vind ik het leukste, daar heb ik het meeste ervaring mee. In het verleden heb ik een koksopleiding, kelneropleiding en een opleiding tot banketbakker gevolgd. Het leuke aan het werken bij BioSoepi is de leuke sfeer, de omgeving en het in contact komen met andere mensen. Tegen mensen die erover denken om bij BioSoepi te komen werken zou ik willen zeggen: komt het proberen, dan kun je zelf zien hoe leuk het is. Omdat BioSoepi zo leuk is, moet iedereen bij ons komen eten: het eten is gezond en lekker (zelf vind ik alle soepen erg lekker, bijvoorbeeld de pompoensoep) en we maken er met het team echt iets moois van.