Vacature: Horecatalenten gezocht voor de BioExpress! (m/v)  


Wij zijn trots op wat wij met BioSoepi hebben bereikt, maar willen vanaf september 2017 verder ontwikkelen en een vervolgstap gaan zetten. De ‘lunchroom’ in het Ontmoetingscentrum van Stichting Maatvast is een ideale plek om mensen met elkaar te verbinden en om mensen het vak te leren (erkend leerbedrijf). Maar wij willen onze beste TALENTEN een kans geven zich verder te ontwikkelen en hen een traject aanbieden waar zij zich maximaal verder kunnen ontwikkelen op het gebied van sociale activering, zelfredzaamheid, persoonlijke vaardigheden en specifieke arbeidsvaardigheden. 

Cateringservice Nieuw-Vennep met een bijzondere missie

Om dit doel te bereiken hebben wij binnen het project ‘BioSoepi’ het volgende deelproject ontwikkeld: ‘De BioExpress’, Participatie op locatie

De ‘BioExpress’ is een volledig uitgeruste foodtrailer, de producten die worden verkocht zijn zoveel mogelijk biologisch, duurzaam en huisgemaakt. De gerechten worden professioneel vervaardigd en geserveerd. Met de ‘BioExpress’ willen wij op markten, festivals, kantoorparken en bij woon- en tuincentra gaan staan om iedereen in de Haarlemmermeer een gezonde boost te geven

Wij zijn op zoek naar TALENTEN die het leuk vinden om in de BioExpress te werken. Dit biedt jou de kans om een ontwikkelingstraject in te stappen op weg naar een betaalde baan.

Vacature: Horecatalenten gezocht voor de BioExpress!

Voor de BioExpress zijn wij op zoek naar enthousiaste talenten (M/V) om ons team te versterken.  Denk hierbij aan het opbouwen en afbouwen van de BioExpress, het uitserveren van gerechten en het helpen in de keuken. Graag willen we dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Ervaring in de horeca is een pré, maar geen vereiste
  • Je houd van aanpakken
  • Je houd je aan gemaakte afspraken
  • Je werkt zorgvuldig en schoon
  • Je vindt het leuk om met andere mensen samen te werken
  • Je vind het leuk om een praatje te maken met klanten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Professionele begeleiding op het gebied van sociale activering, zelfredzaamheid, persoonlijke vaardigheden
  • Professionele begeleiding op het gebied van specifieke arbeidsvaardigheden zoals snijden, recepten volgen, hygiëne etc.  

Vacature: Stagiair

We zijn op zoek naar een HBO student die ons team komt versterken als stagiair. Onze voorkeur gaat uit naar een student marketing & communicatie, food business of een student van de hotelschool. Mocht je iets anders studeren maar toch geïnteresseerd zijn, stuur ons dan een mail en wellicht sluit deze studie toch aan op onze wensen.

Heb je interesse in één van de bovenstaande vacatures?

Denk jij dat je een aanwinst bent voor de BioExpress? Stuur dan een e-mail met je motivatie naar info@biosoepi.nl!

+ There are no comments

Add yours