We love BioSoepi


Wij serveren 7 dagen per weer verse, gezonde en vooral lekkere soepen. Met daarnaast luxe broodjes, koffie & thee, smoothies en huisgemaakte taarten.

Wij houden van Soep

In onze keuken word je gastvrij ontvangen door een trotse keukenbrigade die dagelijks heerlijke, verse gerechten voor je bereidt.

Iedere dag staan er minimaal twee soepen en wisselen wekelijks van menu. Wij werken met verse ingrediënten en we houden wel van een avontuurlijke soep. Deze week:

• een pittige Italiaanse aardappel groentesoep met verse knoflook, peper, tijm en rozemarijn.
• een kerrie-kokos soep met verse prei
• een Chinese groentesoep met taugé.

Soep van ‘geredde’ groenten
Lunchroom en cateringservice de BioExpress is met ‘voedselverspilling op de kaart’ winnaar van het Groenste Idee. Ons talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt laat u graag zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

Soep to go
Naast een lekkere soep in ons gezellige lunchroom bestaat er ook mogelijkheid tot take away, kun je grotere hoeveelheden bestellen, en kun je kiezen voor catering van bijvoorbeeld een feestje.

+ There are no comments

Add yours